Lluís Pasqual dirigeix les lectures d'El cosidor, La ronda.com i Les tres germanes al Lliure de Gràcia

L'espectador podrà veure com neix un espectacle

Redacció.- Aquesta temporada, per seguir amb el diàleg amb el públic, es presenten tres lectures dramatitzades a la preparació de les quals podrà assistir qualsevol espectador: durant uns dies, aquest podrà veure com neix un espectacle assistint a les primeres sessions d’allò que en diem “treball de taula” en una companyia teatral, tot plegat sota la direcció de Lluís Pasqual.
La primera obra és El cosidor de Jean-Claude Grumberg, una peça que se situa en un taller de costura a França acabada la segona Guerra Mundial i que tracta sobre com aprendre a viure després de l’Holocaust. Està interpretada per tres noies de la Kompanyia Lliure, Clàudia Benito, Raquel Ferri i Júlia Truyol, juntament amb Carme Fortuny, Jaume Madaula, Lluís Marco, Albert Ribalta, Diana Torné i Rosa Vila, i es podrà veure els dies 17, 18 i 19 de novembre.
La segona és La roda.com de Bruno Fornasari, una versió contemporània del clàssic de Schnitzler La ronda: en lloc dels soldats i els nobles de la Viena del 1900, hi trobarem icones de la nostra actualitat com ara el guanyador d’un reality show obligat a fer de gigoló, la professora d’institut enamorada del seu alumne i les noietes disposades a qualsevol sacrifici per fer carrera. Interpretada pels joves de la Kompanyia Lliure, es podrà veure l’1, 2 i 3 de desembre.
L’última lectura serà la de Les tres germanes de Txékhov. La Kompanyia Lliure ens traslladarà a la Rússia prerevolucionària i al tedi de la seva classe privilegiada, representada per les filles del general Prózorov, els dies 15, 16 i 17 de desembre.