L’OBC farà un concert amb Juanjo Mena dedicat als seus abonats

Amb un programa format íntegrament per obres de Txaikovski

Redacció.- El proper 25 de juny, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya farà un concert extraordinari a la Sala 1 Pau Casals que estarà dedicat als seus abonats.

El director Juanjo Mena, una de les batutes més internacionals del panorama espanyol, es posarà novament al capdavant de la formació per dirigir un programa format íntegrament per obres de Txaikovski, amb la Patètica i el Concert per a violí i orquestra en Re, que comptarà amb el solista Sergei Dogadin.

Tant Mena com Dogadin, seran protagonistes destacats de la propera temporada 2020-21 de l’OBC, ja que el director encapçalarà la gira de l’Orquestra per Escandinàvia i Dogadin serà el solista que acompanyarà l’OBC durant la gira que la formació farà per Catalunya.

El concert, que formarà part de les activitats que L’Auditori està preparant pel Dia Internacional de la Música (21 de juny), serà gratuït i exclusiu per als abonats de l’OBC com a mostra d’agraïment pel suport incondicional que han donat durant aquesta temporada.

Etiquetes:
, ,