L’OBC reinterpreta l’últim disc de David Bowie, Blackstar, en un concert extraordinari a L’Auditori de Barcelona

Bowie Symphonic és una de les principals activitats complementàries de l’exposició David Bowie is

Redacció.- El proper 13 de juliol l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferirà el concert Bowie Symphonic a L’Auditori en el marc de les activitats complementàries a la gran exposició David Bowie is que es pot veure al Museu del Disseny de Barcelona. Es tracta d’un concert simfònic dirigit i arranjat per Evan Ziporyn que revisarà l’obra més recent de Bowie, Blackstar, transformant simfònicament cançons com Lazarus, Blackstar o Girl Loves Em, en un concert per a violoncel i orquestra que aprofita la similitud del color sonor del violoncel amb el de la veu humana.
Aquesta producció, estrenada el març passat al Kresge Auditorium de Massatchussets (EUA), estarà protagonitzada per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i té com a solista convidada Maya Beiser, una violoncel·lista nord-americana nascuda a Israel que ha revolucionat el món del violoncel amb un repertori eclèctic i d’avantguarda amb el qual ha estat capaç de fer créixer de manera insospitada les possibilitats del seu instrument. Bowie Symphonic s’inclou dins la programació del Festival Grec.
El concert comptarà també amb una festa postconcert que se celebrarà a L’Auditori amb una sessió de la Dj Sonido Tupinamba que completarà aquest homenatge a una de les veus fonamentals de la música del segle XX.