L’obra Còmica Vida celebra les 100 representacions

Prop de 40.000 espectadors han vist el muntatge

L’obra Còmica Vida de Joan Lluís Bozzo interpretada per Pep Cruz, Jordi Coromina i Noel Olivé ja ha arribat a les 100 funcions.
Aquesta obra ens narra la història D’un bonic poble de muntanya on Lara (Noël Olivé) i Paco (Pep Cruz) passen les seves vacances D’estiu. Com que Paco és un actor de televisió molt popular, li demanen que faci el pregó de la Festa Major, (primera escena de L’espectacle.) A partir D’aquest moment, ell i la seva esposa, desarrollen una ambigua amistat amb Eloi (Jordi Coromina), director del grup de teatre amateur del poble, actor aficionat i guàrdia municipal de professió.
Eloi i Lara inicien una relació amorosa D’amagat de Paco i, quan aquests se?n tornen a la ciutat, resten compromesos a fer una obra de teatre junts. Aquest projecte es veu impulsat pel fet que la mare D’Eloi mor sobtadament i ell rep una bonica quantitat de diners que inverteix en L’obra de teatre que faran conjuntament amb els seus amics. Però res no funciona com estava previst, i L’obra que preparen (una extravagant versió de Fedra) no té cap mena D’èxit, amb la qual cosa, Eloi resta arruinat i arraconat per la parella D’artistes professionals.
Entrevista a Pep Cruz per Sies.tv