?Lokas’, un film sobre la tolerància

S?estrena una de les pel·lícules de més èxit del cinema llatinoamericà

Aquest divendres s’estrena a Catalunya la pel·lícula ?Lokas’, del director xilè Gonzalo Justiniano. Està protagonitzada per Rodrigo Bastidas, Raimundo Bastidas, Coco Legrand, Fabiola Campomanes i Rodrigo Murray. La distribució del llargmetratge al nostre país va a càrrec de Versus Films.
?Lokas’ és una comèdia D’equívocs que narra amb humor i emoció els diferents embolics en què es troba Charly (35 anys i homofòbic) quan es veu obligat a
anar a viure al costat del seu fill Pedro (9 anys) a la casa de L’avi, a qui fa 30 anys que no veu. Allà es troba amb una sorpresa: el seu pare és gai i viu amb la seva parella. Aquest film relata, de forma divertida i tendra, la travessia D’aquest grup familiar cap al retrobament i té com a personatge important a Pedro, qui des de la innocència s’esforça a unir a la seva família, convidant‐los a superar els prejudicis. Al seu torn aquesta història és un reflex social que transita de la intolerància a la tolerància.

Es tracta D’una comèdia per a tots els públics, desinhibida, xocant, amb una galeria de personatges molt oposats que ironitzen amb els tabús i convencions D’una societat estandaritzada i plena de prejudicis. El film va tenir un gran èxit en el seu país D’origen a causa de la seva postura reivindicativa.

Etiquetes:
, ,