L’Orquestra Camera Musicae i Judith Jáuregui presenten programa al Palau de la Música Catalana en el marc de la seva gira catalana

La pianista basca donarà el tret de sortida a la tercera temporada de producció pròpia de l’OCM al Palau el 28 de març

Amb la invitació a la pianista Judith Jáuregui, l’Orquestra Camera Musicae (OCM) donarà el tret de sortida a la seva tercera temporada de concerts de producció pròpia al Palau de la Música Catalana. Serà  el proper dissabte, 28 de març, a les 18h, a la Sala de Concerts, sota la batuta de Tomàs Grau amb el programa La Cinquena de Beethoven i Judith Jáuregui.

Aquest concert forma part de la gira que l’OCM i la reconeguda solista estan realitzant per Catalunya, i que es podrà veure al Teatre Tarragona [21/03], al Kursaal de Manresa [22/03], a l’Auditori Enric Granados de Lleida [27/03] i al Palau de la Música Catalana [28/03]. El tour acabarà el 31 de març a Madrid, en el que significarà el debut de l’OCM a la Sala Simfònica del Auditorio Nacional.

Judith Jáuregui és una de les pianistes espanyoles amb més projecció internacional. És la convidada de l’OCM per celebrar un tribut a Beethoven que es tradueix en l’audició del seu Concert per a piano i orquestra núm. 3, op. 37 i la màgia de la seva imponent cinquena simfonia. Dues obres de referència que tenen en comú, més enllà de la genialitat del compositor alemany, la tonalitat: do menor.