Los dos Los aterren al Centre Cultural la Mercè amb L’espectacle Volare

Humor àcid i escenografia austera

Los Los eren tres i amb el seu humor innovador i suggeridor han viatjat arreu del món recollint èxits i reconeixement (Premi de la Crítica de Barcelona, Premi FAD…). Ara són dos i es diuen Los Dos Los. Per formació i per vocació, la força dels seus espectacles es basa en el treball d’actor a partir del qual creen un submón de personatges extirpats de la quotidianitat, amplificats o deformats per L’humor, àcid, amarg. Els seus espectacles són metàfores personalíssimes de L’absurditat de la vida amb éssers marcats per la desgràcia, que toquen terra mentre somien aire.

LOS dos LOS proposen un univers teatral en el que els elements escenogràfics i de attrezzo son mínims, on la narrativa dramàtica es resumeix al més essencial. Un imaginari que impacta en L’espectador de manera directa, sempre oferint la possibilitat de diverses i suggerents lectures.

Volare gira entorn de la dificultat de seguir flotant quan un es troba a la deriva, de nodrir-se quan ja res té gust de res. I ho fa a través D’un humor àcid, D’una original combinació de tragicomèdia i poesia, que provoca en L’espectador un dolcíssim nus a la gola. A Volare, metàfora personalíssima de L’absurditat de la vida, com estranys peixos abismals, éssers marcats per L’infortuni, somien aire mentre s’enfonsen ridículament en el fang.

L’espectacle es podrà veure al Centre Cultural la Mercè de Girona el dijous 18 (21h). L’entrada costa 5 euros.