Los Galindos presenten "Encara no ho sé Lola" durant el Nadal a Sant Cugat

La seva iurta s’instal·larà a partir del 27 de desembre a la plaça del Rei de Sant Cugat i s’hi estarà fins al 10 de gener

La Plaça del Rei de Sant Cugat acollirà aquest Nadal Los Galindos, una companyia ja clàssica de casa nostra. Amb la complicitat del Teatre Auditori i l’Ajuntament de Sant Cugat, Los Galindos instal·laran la seva iurta del 27 de desembre i fins al 10 de gener per presentar “Encara no ho sé Lola”, un espectacle en què set artistes d’entre 9 i 52 anys comparteixen un moment escènic, una vivència de circ.

Els set intèrprets que es troben a la pista encarnen cinc generacions d’artistes de circ, en un espectacle familiar executat per una família: Bet Garrell i Marcel Escolano  comparteixen la pista amb les seves filles, la Berta i la Bruna Escolano, de 12 i 9 anys. A més a més, compten amb Martí Soler, Anna Pascual i Bina Rieck, companys de viatge i amics de la família des de fa molt de temps.  

“Encara no ho sé Lola” és un espectacle de proximitat, de circ genuí, on es troben el divertiment i la poètica, amb disciplines de circ: acrobàcies, hula-hoop, perxa xinesa, trapezi i pallassos. Els espectadors es troben a dos pams dels artistes, a tants pocs centímetres que fan que visquin una experiència única. A més a més, la música en directeajuda a embolcallar l’espectacle, que té lloc en la iurta de lona i fusta, inspirada en les cases dels pastors mongols i de les planúries d’Àsia.

 

“Encara no ho sé Lola”

Los Galindos

Plaça del Rei, Sant Cugat

Del 27 de desembre fins al 10 de gener

 

Repartiment

Bina Rieck (pallassa, hula-Hoop, músic)

Anna Pascual (perxa xinesa, acròbata i músic)

Mart Soler (acròbata, roda Cyr, llançador de ganivets i músic)

Bet Garrell (hula-hoop, trapezi, acròbata)

Bruna Escolano (ballarina de pista)

Berta Escolano (acrobata, músic)

Marcel Escolano (pallasso, Hula-hoop, acròbata) 

 

Estrena

Diumenge 27 de desembre, 18h

 

Funcions

Del 27 de desembre fins al 10 de gener

De dilluns a dissabte: 17 i 19h, excepte dilluns 4 (12h i 17h) i divendres 8 (només 19h)

Diumenges: 12h i 18h

No hi ha funcions el dia 31 de desembre, 1 de gener, 5 i 6 de gener

55’

 

Preus

Entrada: 8€ (a partir de 3 anys)

Pack familiar: 2 adults + 2 nens = 24 €