Los Manolos anuncien l’inici de la gira de concerts

Actuaran al 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92', on el grup es va donar a conèixer mundialment

Redacció.- Los Manolos, la banda formada actualment per 7 amics (Xavier Calero, Josep Gómez, Ramon Grau, Andreu Hernández, Joan Herrero, Rogeli Herrero i Toni Pelegrín) arrenca aquesta setmana una gira de concerts.

A més a més, se celebra el 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92′, on el grup es va donar a conèixer mundialment, arribant al top en vendes durant dos anys consecutius: al 91, “All my loving” (Lennon i McCartney) va arribar al lloc nº 3 i el disc “Pasión Condal” va ser el 3er disc espanyol més venut; i al 92, la cançó “Amigos para siempre” va arribar al lloc núm. 3 en vendes a Espanya.

A continuació detallem els concerts confirmats fins ara:

18/06 – FESTIVAL LOVE THE 90’S MADRID

Com molaven els 90! Arriba la tercera edició del millor festival de música dels 90 per als amants de la música d’aquella època. El dia 18 de juny a les 18.30 h trobareu Los Manolos a l’escenari “Platja” a IFEMA (Madrid).

24/06 – FESTA DEL POBLE – Andorra La Vella

La celebració comptarà amb concerts, jocs infantils i la crema de falles durant la revetlla de Sant Joan. El dia 24 de juny, a les 12 h, es farà la missa solemne a l’església de Sant Esteve i el concert de rumba a càrrec de Los Manolos a la plaça del Poble.

15/07 – FESTA MAJOR DE SANT MARTÍ SARROCA

La festa major de Sant Martí de Sarroca ho celebren sense estar-se de res amb la participació dels Manolos el 15 de juliol.

21/07 – ACTE COMMEMORATIU DELS JOCS OLÍMPICS DEL 92′

L’Ajuntament de Barcelona organitza un acte commemoratiu a la Plaça Sant Jaume per celebrar el 30è aniversari de les Olimpíades de Barcelona 92′ juntament amb Los Manolos i diversos artistes.

22/07 – FESTIVAL ZEVRA

La platja de Cullera (València) acollirà aquest estiu el Zevra Festival, un esdeveniment dels creadors del Medusa Festival on es combinarà música, art, moda i gastronomia. Al mateix escenari, passaran artistes com Rauw Alejandro, Melendi, Anuel AA i La Pegatina entre d’altres. El 22 de juliol a les 23 h trobaràs Los Manolos a la Platja de Cullera.

15/08 – WHITE SUMMER FESTIVAL (Pals, Girona)

El festival i market per excel·lència a la Costa Brava celebra els 10 anys amb més de 20 propostes gastronòmiques i amb més de 60 artistes. El dia 15 d’agost a les 18 h descobrireu Los Manolos disposats a donar-ho tot al recinte White Summer.

11/09 – FESTA 40 ANIVERSARI RÀDIO TELETAXI

L’11 de setembre Radio Teletaxi celebra els 40 anys d’emissió amb un Festival Solidari a favor del Banc dels Aliments a Illa Fantasia, on a més dels Manolos actuaran altres artistes com, per exemple, Estopa.