Los Punsetes i Los Ganglios en concert a La Capsa]

El proper divendres 27 de febrer de 2015, dues bandes referents estatals, Los Punsetes i Los Ganglios presentaran a La Capsa] els seus darrers treballs

El proper divendres 27 de febrer de 2015 es presentaran Los Punsetes i Los Ganglios a La Capsa].  Aquestes dues bandes referents estatals d’un estil heterogeni carregat de ironia i sarcasme, presentaran els seus últims treballs i prometen un directe carregat de convicció i contundència.

Ariadna (veu), Jorge (Guitarra), Manu – aka Anntona- (guitarra), Chema (bateria) i Gonzalo (baix) són Los Punsetes i presentaran a La Capsa] el seu darrer treball LPIV.

A LPIV, Los Punsetes recuperen la immediatesa dels seus dos primers discos i ho rematen amb una producció d’alta factura; potent i actual. Aquest disc és la consagració d’una banda que, després dels seus tres primers discos (Los Punsetes, LP2 i Una montaña es una montaña), s’ha guanyat el respecte de molta gent cantant a la intel·ligència humana, a la sensibilitat i a la gosadia.

Los Ganglios, el  trio establert a Barcelona, format per una sueca i dos germans extremenys,  aniran a La Capsa] a presentar el seu últim disc Lubrificante publicat gràcies a un crowfounding; i  a oferir un espectacle de punk, cúmbia, hardtechno i balada romàntica que incorpora música electrònica amb un so difícil de definir per la seva heterogeneïtat, i que ells mateixos han definit com a “porc”.

Més enllà del synth pop DIY amb punk, aquest trio de superherois de barri és un gènere en si mateix, capaç de picotejar de mil i un bandes (OMD, Kraftwerk, Trio, The Beatles) i estils musicals sense pietat, i sense perdre ni renunciar a la seva personalitat.

Los Ganglios fan hits com a temples, gairebé sempre breus i intensos i acompanyats d’un imaginari en vídeo bell i bizarre. Lubrificante presenta, entre altres, històries sobre ionquis noruecs, nits de sexe truncades, una oda a l’escassetat lingüística a Internet, el relat d’un individu que gaudeix manipulant fotos de famosos al Photoshop, i un antològica i mordaç sàtira sobre les adaptacions televisives de clàssics literaris.