Love of Lesbian presenta el seu últim treball “Miralls i miratges” a l'Auditori aquest dissabte

El Cor Maragall oferirà el tradicional concert gratuït del dia de Tots Sants a les 12 del matí, i Love of Lesbian actuarà a les 9 del vespre amb el seu nou espectacle

El concert de Tots Sants del Cor Maragall a Girona, ha esdevingut ja un clàssic dins la programació musical de Fires de Girona. Amb una recerca continuada per l’originalitat en els seus programes, i sota la direcció de Sara Pujolràs, el cor interpretarà el “Festino nella sera del giovedi grasso avanti cena”, òpera – madrigal a cinc veus, d’Adriano Banchieri Bolognese. En aquest concert comptaran amb la col·laboració del Consort de violes de gamba del Conservatori de Girona.

Al vespre, tindrà lloc l’esperada presentació a Girona de l’últim espectacle de Love of Lesbian: Miralls i miratges, que ha comptat amb la col·laboració de Guillem Albà. El repertori se centrarà en els temes més feridors de la seva discografia, la música com un mirall de la realitat, o la música com a creadora de miralls on refugiar-se. Un concert únic i irrepetible ja que només es podrà veure la tardor-hivern del 2014.

L’últim dels concerts de Fires a l’Auditori tindrà lloc el diumenge 2 de novembre, amb l’actuació del Cor de cambra de la Diputació de Girona i l’Ensemble Méridien sota la direcció de Pablo Larraz. Aquest concert serà el primer dels programats en el Cicle Girona Coral 2014.