Últims dies de Pel davant i pel darrera al Teatre Borràs

Un dels grans èxits de la temporada ha congregat 135.000 espectadors durant nou mesos

‘Pel davant i pel darrera’ s’acomiada de Barcelona amb un 80 % de mitjana D’ocupació durant els nous mesos que ha estat en cartell al Teatre Borràs. 135.000 espectadors han vist des de setembre de 2010 fins al moment aquest vodevil esbojarrat de Michael Frayn (en versió de Paco Mir i amb direcció D’Alexander Herold), posant de manifest que hi ha comèdies que mai passen de moda. L’obra continua ara la seva gira per Catalunya.

‘Pel davant i pel darrera’ va iniciar la seva temporada al Borràs el passat 10 de setembre, coincidint amb la celebració dels 30 anys de L’estrena de la producció original. La nova versió actualitza el text de Frayn mantenint un dels trets que van contribuir a L’èxit del muntatge a Catalunya: el bilingüisme.

L’obra ha estat traduïda a 28 idiomes, vista per més de 12 milions D’espectadors arreu del món i representada en 50 països diferents des de la seva estrena a Londres fa tres dècades. A Catalunya ha tingut quatre muntatges: el 1985 (amb Juanjo Puigcorbé, Mario Gas i Montse Guallar), el 1996 (amb Mercè Comes, Abel Folk, Joan Crosas i Marta Calvó), el 2002 (amb Abel Folk, Mercè Comes, Rosa Andreu i Àlex Casanovas) i aquesta del 2010, en versió de Paco Mir i amb direcció D’Alexander Herold.

Etiquetes: