Últims dies per veure el peculiar Shakespeare x4 de Carles Fernández Guia

Una tragèdia d'ambicions i passions

El diumenge 13 de febrer serà L’últim dia per veure Shakespeare x4 – Macbeth, de William Shakespeare, en una adaptació a càrrec de Carles Fernández Giua. La FEI (Factoria Escènica Internacional), de la mà de la companyia La conquesta del Pol Sud, ha acollit des del passat 19 de gener aquesta tragèdia D’ambicions, passions, duels, assassinats i bruixes.

És la coneguda història de Macbeth, guerrer i heroi nacional que gaudeix la fama i el reconeixement D’un país sencer i que, per voler tenir més del que té ho acaba perdent tot: esposa, amics, posició? fins la pròpia vida. Una espiral de violència, dolor i destrucció provocada per una obsessió individual que desencadena un gran vessament de sang col·lectiu i un malson per a tot un país.

Carles Fernández Giua ha adaptat el text i dirigeix un muntatge interpretat per Dani Arrebola,  Jordi Brunet, Marc Garcia Coté, Laia Martí i Pau Sastre.

La conquesta del Pol Sud

Després de presentar Venedors a la Sala Beckett, El Muntaplats a la FEI i D’estrenar el seu tercer muntatge, La conquesta del Pol Sud de Manfred Karge, a la Sala La Planeta dins del Festival Temporada Alta guanyant el 3er Premi Quim Masó de producció teatral, aquesta jove companyia es consolida mantenint la seva proposta de dur a L’escenari textos molt teatrals i vinculats a temes D’interès social, en els quals ?en paraules de Carles Fernández Giua- ?el procés és tan important com la il·lusió D’arribar a un objectiu; D’aquí el nom del col·lectiu?.