Luis Tosar protagonitzarà el nou film de Jaume Balagueró

El rodatge de la nova creació del director de Els sense nom comença al maig

Es tracta d’un thriller escrit per Alberto Marini i produït per Julio Fernández (Filmax). Serà la cinquena pel lícula en solitari del director català després Els sense nom, Darkness, Frágiles i Per entrar a viure.

Segons Julio Fernández “és una gran satisfacció poder portar a terme aquest gran projecte que uneix dos dels més grans talents del nostre país”. Luis Tosar és una de les cares més reconegudes del panorama cinematogràfic estatal. El seu paper de “Malamadre” a Celda 211, de Daniel Monzón, pot valdre-li un Goya en la propera edició d’aquests premis que es lliuren el proper diumenge, 14 de febrer, a Madrid. A la seva filmografia trobem altres títols de calibre com Te doy mis ojos, d’Icíar Bollaín, pel qual també va rebre el Goya al Millor Actor Protagonista el 2004 o Los lunes al sol, de Fernando León de Aranoa, que també li va valer un Goya com a Millor Actor de Repartiment el 2003. Flores de otro mundo, d’Icíar Bollaín, Sin noticias de Dios, d’Agustín Díaz Llanes, Inconscientes, de Joaquim Oristrell, o The limits of control, de Jim Jarmush, són altres títols que formen part del seu extens currículum.

Jaume Balagueró s’ha consolidat com un dels directors de gènere més reconeguts dins i fora de Catalunya. Va saltar a la fama amb el seu primer film, Els sense nom. El seu segon treball, Darkness, va ser tot un èxit a Espanya i també als EUA on es va estrenar a 1700 pantalles convertint-se en una de les pel lícules més vistes en aquell país en el seu primer cap de setmana d’estrena. A Frágiles es va envoltar d’actors internacionals com Calista Flockhart, Elena Anaya o Richard Roxburgh en una terrorífica història sobre un hospital infantil on passen fets paranormals. “Per entrar a viure” forma part de les “Historias para no dormir”, telefilms produïts per Filmax, avalats per Tele5 i orquestrats per Chicho Ibáñez Serrador i que van reunir a alguns dels directors de gènere més consagrats del nostre país. Finalment, ha codirigit amb Paco Plaza [REC] i la seva seqüela [REC] 2, pel·lícules que s’han convertit en un fenomen mundial.

Etiquetes:
, ,