"L'última trobada", basada en la novel·la de Sándor Márai, arriba a Terrassa amb el CAET

Abel Folk, dirigeix i interpreta l'espectacle, un duel interpretatiu amb Jordi Brau

El CAET porta a Terrassa, el diumenge 8 de febrer, L’última trobada, basada en la novel·la de Sándor Márai i dirigida per Abel Folk.

La història ens situa en un petit castell a Hongria, al peu dels Carpats. L’esplendor d’abans s’ha perdut i tot anuncia el final d’una època. Dos homes que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys sense veure’s. Un d’ells ha passat molt de temps vivint a l’Extrem Orient, l’altre, en canvi, no s’ha mogut de la seva propietat. Ambdós, però, han viscut a l’espera d’aquest retrobament perquè entre ells s’interposa un secret d’una força singular.

L’estrena d’aquesta obra al Teatre Romea de Barcelona va suposar el retorn als escenaris de l’actriu Rosa Novell que, malauradament, no podrà continuar formant part de l’elenc per motius de salut. La substitueix Anna Barrachina.

L’última trobada és la història d’una amistat i la recerca de la veritat, amb ingredients de traïció, conspiració i un tema delicat: un triangle amorós que involucra a tres amics. Ara ens arriba als escenaris terrassencs amb un duel interpretatiu entre Jordi Brau i Abel Folk, i acompanyats per Anna Barrachina.

 

Etiquetes:
,