Macaco, Triquell, Suu, Joan Dausà seran al Petits Camaleons 2023

El festival familiar es celebrarà del 29 de setembre a l'1 d'octubre a Sant Cugat

Redacció.- El festival Petits Camaleons, la festa familiar i musical més gran de Catalunya, es celebrarà del 29 de setembre a l’1 d’octubre a Sant Cugat del Vallès. Un total de 29 artistes, 73 concerts i 9 escenaris configuren l’actual edició del festival, com sempre amb una gran varietat d’estils musicals.

Macaco, Triquell, Suu, Joan Dausà, Lildami, Doctor Prats, Gertrudis, Balkan Paradise Orchestra i molts més artistes configuren la dotzena edició del festival, que ja s’ha convertit en tot un referent musical i familiar a la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Un festival on es prioritza el contacte directe dels nens i nenes amb els seus artistes i amb concerts adaptats a les necessitats de tota la canalla.

A més, Petits Camaleons aposta de nou per les activitats paral.leles com ara els concerts per nadons, instal.lacions, tallers i una zona de restauració amb food trucks, cercaviles, l’espai ‘Camaleons Solidaris’ dedicat a les ONG’s, exposicions, programes de ràdio en directe, la zona comercial…

Tot això, sense oblidar-nos d’algunes de les activitats més populars del festival: les famoses rodes de premsa on els nens, convertits en petits periodistes, són els veritables protagonistes o la zona de signatures d’autògrafs per parts dels artistes.

Els escenaris d’enguany seran 9: Teatre-Auditori, carpa Arborètum, carpa Torreblanca, Aula Magna, Escenari La Pua, Pati Obra Social “La Caixa”, escenari per a Nadons 1, escenari per a Nadons 2 i la plaça d’Octavià.

Petits Camaleons és una producció de No Sonores amb l’Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Etiquetes: