Macedònia exhaureix les entrades per la presentació del seu nou disc dins el Festival Strenes, i s'obre una segona sessió

El nou disc de Macedònia, titulat “el món és per als valents” es publica dimarts 14 d’abril

Macedònia estrenarà al Teatre Municipal de Girona el seu nou treball “El món és per als valents” dins el marc del Festival Strenes 2015. Gràcies a l’èxit de convocatòria d’aquest grup infantil, l’organització del Festival Strenes ha decidit obrir una segona sessió a les 12h del migdia del mateix diumenge 19 d’Abril. A partir d’ahir dijous a la tarda les entrades ja estan a la venda al web www.festivalstrenes.cat.

Aquest és el segon concert que penja el cartell de “No hi ha entrades” de les 20 actuacions de pagament que ha programat el Festival. El primer en exhaurir les entrades va ser la Companyia Elèctrica Dharma, que inaugura l’Strenes amb l’estrena de la seva gira de commemoració dels seus 40 anys. Macedònia és el grup infantil més popular de Catalunya. Al Festival Strenes presentaran de manera oficial el seu nou àlbum d’estudi titulat “El Món és per als valents”. Un àlbum que parla dels valors i de l’esperit de superació. Els directes de Macedònia estan plens d’energia i triomfen allà on van. Prova d’això és que el Festival Strenes de Girona ha hagut d’obrir una segona sessió perquè tots els seguidors d’aquest conegut grup puguin gaudir, abans que ningú, de les cançons del nou àlbum, que es publicarà el proper 14 d’Abril.