Madeleine Peyroux estrena ?Bare Bones’, el seu disc debut com a compositora

La cantant, una de les veus més populars del jazz actual, oferirà el seu únic concert a Catalunya.

La cantant, compositora i guitarrista nord-americana Madeleine Peyroux arriba a Girona amb el seu darrer treball discogràfic Bare Bones, que presentarà, avui diumenge a les 19:00h, a la Sala Simfònica. Un disc amb sonoritats que provenen del pop i el rock alternatiu contemporani que es presenta de manera clàssica, buscant expressament un toc antic. Bare Bones representa la posada de llarg de Peyroux en el camp de la composició.

Seguint L’evolució habitual en les vocalistes de jazz, després D’incloure diverses de les seves composicions en el seu àlbum anterior, Half The Perfect World (Rounder, 2006), Madeleine Peyroux dedica Bare Bones a les seves pròpies cançons. Firma els temes en coL’laboració amb altres artistes, però en tots hi participa com a compositora, fet fins ara inèdit en la seva discografia.

Després D’una dècada interpretant estàndards, sent el desig de desenvolupar la seva pròpia música. A banda D’evidenciar el talent de Madeleine Peyroux, el disc inclou la presència del seu productor habitual, Larry Klein, que es va implicar en el projecte en qualitat de compositor firmant fins a sis cançons del disc. Pero no acaben aquí les col·laboracions, perquè Walter Becker, de Steely Dan, també s’ha posat mans a la partitura, col·laborant en la creació de dues de les peces més boniques segons la crítica, la que dóna nom al àlbum Bare Bones i You can?t do me.

Etiquetes:
,