'Magnificat' obre la temporada d'assajos oberts al Teatre Lliure

L'espectacle és un assaig sobre ?Al CeL' de Narcís Comadira i amb direcció de Xavier Albertí

El cicle d’Assaigs Oberts arriba a la setena edició amb un projecte consolidat per mostrar al públic, durant alguns dies, el treball en curs de diversos joves dramaturgs i directors provinents de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. És l’oportunitat de veure gratuitament i en directe la manera de treballar D’aquests talents novells a partir d’alguns dels espectacles inclosos a la Programació del Lliure.

Pasquale Bavaro presenta ‘Magnificat’ un assaig sobre ‘Al Cel’ de Narcís Comadira i amb direcció de Xavier Albertí que es podrà veure els divendres 23 i 30 d’octubre a les 18.00 a l’Espai Lliure (funcions gratuïtes).

‘Magnificat’ és un espectacle sobre el delit de Déu, el plaer que se sent en companyia de sants, àngels i misteris de la fe. És el goig, tan impopular, de la religiositat. Un espectacle microscòpic (respecte al seu tema) de deu actors, que contempla la senzillesa dels idiL’lis d’amor místic, per recuperar en part l’inconfessable meravella d’allò que és miraculós.

L’espectacle compta amb deu intèrprets (Esperança Crespí, Bruna Cusí, Rosa Forteza, Albert Mèlich, Albert Pérez, Lara Salvador, Mercè Sancho, Miquel Segòvia, Ruben Valls, Maria Vera) i tres músics (Carles Salvador, José Miguel Galera i Joan Fullana). Roger Orra i Alba Serra Grioles són els encarregats d’escenografia, atrezzo i vestuari, en Dani Lacova signa la il·luminació i la Maria Vera és l’ajudant de direcció. Els textos utilitzats provenen de Jacint Verdaguer, Santa Caterina de Siena, Santa Teresa d’Àvila i Anna de Valldaura i la música es compon de Magnificat de M. Frisina i J. Salvador “Chapi”, Santa Eulària de Joan Fullana i J. Verdaguer, Nada te turbe de Sta. Teresa d’Àvila, Quann nascett’o ninno de Sant Alfonso Liguori i En esta tarde gris de Mores-Taboada.

Pasquale Bavaro neix a Nàpols el 1978. Estudi interpretació a l’Acadèmia d’Art Dramàtic i, un cop diplomat, treballa com actor en companyies de gira a Itàlia. Com a director i dramaturg porta a escena l’Isola (2000) i Il cervello non fa rumore (2001) a Itàlia. Estudia filosofia a la Universitat de Nàpols i direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona, on es llicencia el 2008 amb Les perles als porcs. Altres textos seus representatius han estat: 12 moviments per en Jons (2004) i Salvatges, text que va dirigir Dusan Tomi el 2005.

Etiquetes: