MAGNUM.10 SEQÜÈNCIES, El cinema en L’imaginari de la fotografia

L'exposició convida 10 fotògrafs de L'agència MAGNUM, representants de diferents generacions i corrents de la fotografia documental

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona presenta L’exposició MAGNUM. 10 SEQÜÈNCIES, El cinema en L’imaginari de la fotografia, una mostra coproduïda per la Cinémathèque française i el CCCB amb la coL’laboració de L’agència Magnum.
L’exposició convida 10 fotògrafs de L’agència MAGNUM, representants de diferents generacions i de diferents corrents de la fotografia documental, a que evoquin la influència del cinema en el seu imaginari. El resultat són deu treballs originals, tant fotografies com instaL’lacions multimèdia, en què els fotògrafs mostren com un realitzador cinematogràfic, una peL’lícula o un pla han deixat una petjada en la seva psique i en la seva obra.
Paral·lelament a L’exposició, es duran a terme una sèrie D’activitats que exploraran la relació entre el cinema i la fotografia: el taller creatiu ?Filma, captura, exposa? dirigit a tot tipus de públic entre el 6 maig i el 31 de juliol, i el cicle de conferències i projeccions ?Sota la Influència? del 25 de juny al 23 de juliol.
La mostra, que es va presentar a la Cinémathèque française entre el 4 D’abril i el 30 de juliol de 2007, es pot visitar al CCCB entre el 23 D’abril i el 7 de setembre de 2008. Els comissaris són Diane Dufour, directora de projectes especials de Magnum Photos i Serge Toubiana, director general de la Cinémathèque française.

Etiquetes:
,