Maia Hirasawa i el mag Antonio Díaz actuaran junts a L’Auditori

Els dos artistes compartiran escenari en el penúltim concert del cicle VIKING MUSIK BCN

El proper 15 de Maig (21.30h Sala 2) actua a L’Auditori la cantautora sueca d’ascendència japonesa Maia Hirasawa dins de la programació VIKING MUSIK BCN que ha portat a L’Auditori els grans noms de l’escena escandinava actual. El concert de Hirasawa serà literalment màgic ja que el premi nacional de màgia, Antonio Díaz, actuarà amb ella en un moment del concert.

Antonio Díaz és un gran seguidor de la cantant fins al punt que utilitza una de les seves cançons, Gothenburg, en un dels trucs del seu aclamat espectacle La gran ilusión. Totes les persones que vinguin al concert de Maia Hirasawa a L’Auditori podran gaudir d’un moment molt especial ja que Antonio Díaz desplegarà la seva màgia dalt de l’escenari mentre Maia canta en directe aquest tema. La cantautora oferirà un concert on repassarà els seus èxits que l’han mantingut a les primeres posicions de les llistes del seu país i oferirà també també el seu darrer single “Fight with love” sortit del forn aquesta passada tardor.

El de Maia Hirasawa serà el penúltim concert del VIKING MUSIK BCN que acaba l’11 de juny amb l’actuació de El Perro del mar. El Perro del Mar és l’àlies de la compositora de pop sueca Sarah Assbring. Considerada com una de les princeses indies del moment, Assbring va ser nominada als Swedish Grammy Awards a les categories de millor àlbum, millor pop i millor productor. L’artista presentarà a L’Auditori el seu esperat últim treball.

El VIKING MUSIK BCN és la programació d’artistes internacionals de L’Auditori que aquest any ha portat a Barcelona els grans noms de l’escena escandinava.