MaL’akh Ensemble en concert

La formació actuarà avui al SAT! Teatre de Barcelona

Intèrprets de Mèxic, Bulgària, Catalunya, Anglaterra i Alemanya formen part de MaL’Akh Ensemble, una agrupació que crea música a partir de la integració D’instruments acústics amb recursos electrònics aconseguint una mescla pròpia dels nostres temps. MaL’akh significa àngel en hebreu, i és per això que és una companyia que eleva el concepte de música tradicional per a prendre diverses influències en una interacció que es tradueix en música dinàmica i en constant evolució.

Felipe Pérez Santiago, director de la companyia, obté de cada component una proposta innovadora i aglutina conceptes per a oferir un concert que desperta sentiments  primigenis a partir de L’electrònica.

?The MaL’Akh Ensemble? esta compost per Felipe Pérez Santiago (México) a la guitarra eléctrica, acústica y L’electrònica, Meritxell Canela (Catalunya) a L’oboe, Konstantin Chakarov (Bulgària), al violí acústic i elèctric, Francis Bartlett (Anglaterra) al cello, Juri Kuefner (Alemanya) a les percussions i Apostol Kossev (Bulgària) al contrabaix i baix elèctric. La formació actuarà el proper 5 de novembre al SAT! Teatre de Barcelona.

Etiquetes:
,