El Maldà ha presentat el primer espectacle de la nova temporada 19-20, Peter Pan, de l'Excèntrica Produccions

L'espectacle de creació amb música en directe enceta la nova temporada 19-20 i es podrà veure durant el mes d'agost i setembre

Redacció.- El Maldà ha presentat el primer espectacle de la nova temporada 19-20, Peter Pan, de l’Excèntrica Produccions, que es podrà veure durant tot l’agost, sent un de les poques sales teatrals que obren durant aquest mes d’estiu. Peter Pan és un espectacle amb música en directe i tocs de comèdia, que fuig de l’imaginari Disney i que retorna al text original, l’obra de teatre que es va estrenar al 1904 a Londres. Una comèdia intel·ligent per a tots els públics amb una posada en escena contextualitzada en l’època de l’obra original. “La companyia de comediants ocupa el Maldà, viu en aquest espai i és casa seva, a partir d’aquí creen la seva versió del Peter Pan. Hi ha un joc molt metateatral.”, comenta Juanjo Marín, el director de l’espectacle.
Aquest Peter Pan, de la companyia L’Excèntrica Produccions i dirigit per Juanjo Marín, compta amb cançons de creació, composades per David Anguera, i també amb versions de cançons pop. “No es tracta d’un musical, ja que la història no s’explica a través de les cançons, però la música té un pes molt important, com altres elements escènics”, comenta el compositor i actor David Anguera. L’espectacle està interpretat per David Anguera, Clara Moraleda i Mireia Piferrer. La companyia l’Excèntrica ja va fer temporada a El Maldà amb Lovely Precious Dream al febrer de 2018.
Es tracta, doncs, d’un espectacle inspirat en l’original Peter Pan, una adaptació virtuosa amb elements molt artesanals i feta a mida per a El Maldà, que recorda als antics comediants i que també té aires de cabaret del Paral·lel de principis del segle XX. L’espectacle es podrà veure del 5 d’agost al 6 de setembre a El Maldà.