Malditas Plumas de Sol Picó al Teatre Principal de Sabadell

Una obra que s'inspira en el gènere de la revista espanyola i en la picaresca

Redacció.- La Sol Picó s’atreveix per primer cop amb el text, en una obra que transita entre diferents disciplines escèniques. Una peça única al panorama escènic actual. Amb textos de Cristina Morales, guanyadora del Premi Nacional de Literatura 2019, música de Pere Jou i Aurora Bauzà i escenografia de Joan Manrique.

A Malditas plumas recorrem els diferents episodis de la vida d’un personatge, interpretat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. En aquest relat, el públic coneix la història d’aquesta vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, les experiències, les vivències…

Inspirant-se en el gènere de la revista espanyola i en la picaresca, aquest espectacle juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre ficció i realitat, sempre amb la ironia i el sentit de l’humor que caracteritzen el llenguatge de Sol Picó.

Sobre Sol Picó:
Sol Picó és una companyia professional de dansa contemporània creada el 1994 per la ballarina i coreògrafa Sol Picó (Alcoi, Alacant), la qual li dóna nom a la
companyia. Des del principi, el seu treball s’inscriu en una línia de mestissatge on interactuen diferents gèneres. La seva tècnica madurada alia força, precisió i dinamisme, recolzant el tracte orgànic de les seves creacions. Constantment dinamitzades per l’humor, les seves obres segellen un estil propi sense concessions ni manual d’instruccions.