Manel, Antònia Font, La Iaia i Joan Colomo guanyen els Premis Enderrock 2012 de la crítica

Fins al 20 de gener hi ha temps per participar en la primera fase de la votació popular dels Premis Enderrock

La revista Enderrock engega L’any fent públics els guanyadors dels Premis Enderrock 2012, que reconeixen els millors treballs discogràfics publicats durant L’any 2011 segons la crítica musical. El millor disc de L’any i també millor disc de pop és ’10 milles per veure una bona armadura’ (Warner/DiscMedi) de Manel. Antònia Font rep el premi a L’artista de L’any com a reconeixement D’una fructífera trajectòria que ha tingut un nou capítol brillant amb ‘Lamparetes’ (Robot Innocent). ‘La Iaia’ ?grup revelació?, ‘Producto interior bruto, vol. 1’ (BCore Disc) de Joan Colomo ?millor disc de cançó D’autor?, ‘El paradís de les paraules’ (Comboi Records) de Carles Dénia ?millor disc de fo lk? i el disc homònim d’Èric Fuentes & El Mal (Subterfuge) ?millor disc català en altres llengües’ completen els primers llocs de la classificació.

La revista Enderrock de gener publica també una llista amb els 50 millors discos de L’any 2011 que deixa constància de la vitalitat i la qualitat de L’escena musical dels Països Catalans. Entre els primers llocs del rànquing trobem bandes com Mazoni, Maria Coma, Feliu Ventura, Senior i el Cor Brutal o Very Pomelo.
 
A més de la valoració de la crítica, els Premis Enderrock tenen també una partat de votació popular. Fins al dia 20 de gener tothom qui ho vulgui pot participar de la primera fase de la votació a través del web d’Enderrock. Els grups més votats de cada àmbit passaran a una segona fase de votació que s’allargarà fins al 10 de febrer i es donaran a conéixer amb la revista del mes de març.

Etiquetes:
, ,