Manel Camp Trio estrena L’espectacle Miscel·lània al Teatre Fortuny de Reus

L'espectacle inclou L'estrena D'una peça del pianista i compositor manresà

Reus veurà avui dissabte 2 i demà diumenge 3 de juny un espectacle únic. El Teatre Fortuny rebrà a Manel Camp, en la seva formació de trio (piano, contrabaix i bateria) amb el saxofonista Llibert Fortuny (saxo), juntament amb l’Orquestra Camera Musicae, que es presenta amb la sonoritat d’una orquestra simfònica reduïda a la mínima expressió. L’orquestra es podrà sentir en formació de septet de corda, quartet de fustes i trio de metalls. El resultat D’aquesta unió és el d’una fusió entre del so clàssic de L’orquestra amb el ventall de sonoritats modernes del quartet de jazz: probablement el més ric tímbricament que es pugui imaginar. 
El repertori, compost íntegrament pel pianista manresà, ha estat arranjat per aquesta peculiar combinació instrumental, (Suite de primavera i Tangram), però també compta amb una estrena absoluta composta especialment per a l’ocasió, Nonze, peça concebuda per Camp aprofitant tot el ventall sonor que ofereix la formació. 
Després de L’estrena a Reus, el repertori es podrà escoltar al Festival Mas i Mas de Barcelona aquest estiu. Camp sorprèn amb aquest nou format després de guanyar el premi Enderrock 2011 en la categoria de jazz pel seu darrer disc, Tangram, que va ser acollit amb un gran èxit de crítica i públic.  A la vegada, la unió entre Manel Camp i Llibert Fortuny segueix endavant després de presentar Populina, la revisiò en clau de jazz del cançoner tradicional català. 
Etiquetes:
,