Manel, Pere Arquillué, Víctor Manuel i el tàndem Xuriguera-Faixedas, alguns plats forts de la nova programació del Teatre Clavé

Noves propostes del centre de Tordera

Des del gener fins al juny, el Teatre Clavé de Tordera acollirà propostes D’artistes i companyies de renom emmarcades en els sis cicles que incorpora la programació estable. Dins del Cicle de teatre i dansa els antics membres de Teatre de Guerrilla, Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, portaran No som res (6 de març), una roadmovie teatral carregada de dramatisme i humor basada en el text de Francesc Serés. Primer amor (10 D’abril), escrita per Samuel Beckett L’any 1946 i interpretada ara per Pere Arquillué, coronarà el Cicle de teatre i dansa.

El cantant Víctor Manuel també actuarà al Teatre Clavé amb L’espectacle Vivir para cantarlo (6 de febrer), un repàs íntim de les cançons que formen part de la seva trajectòria. El Cicle de lletra i música del segle XX es completa amb L’actuació del cor de cambra mixt Potomac School Madrigal Singers (20 de març), que des de Virgínia (Estats Units) visitarà el Teatre Clavé en una de les quatre úniques funcions que farà durant la seva primera gira per Catalunya.

En el terreny musical, un dels altres plats forts de la temporada duu el nom de Manel (1 D’abril), que actuaran al Teatre Clavé en la gira de presentació del seu segon àlbum. El Cicle de música popular i tradicional, coorganitzat per L’associació La Nostra Dansa, també inclou els balls de primavera, que ompliran la plaça del poeta Miquel Martí i Pol els tres primers divendres de juny.

El recent creat Cicle ainda inclou els espectacles Zzapping, el concurso (18 de març) de Planeta Impro i la pel·lícula Neds (4 de febrer), del director Peter Mullan. El Cicle ainda s’adreça especialment al públic jove i, al costat de la selecció de propostes que s’adaptin als possibles interessos D’aquest col·lectiu, s’hi sumen uns preus molt competitius. Tots els joves D’entre 13 i 21 anys tenen L’opció de fer-se el carnet ainda i gaudir dels espectacles del cicle per només 2?.


Cinema en versió original i pel·lícules D’animació

La programació del proper semestre també intenta respondre a les inquietuds dels cinèfils. Així, el Cicle cineclub recull tres premiades pel·lícules, totes elles estrenades al 2010, que es projectaran en versió original. Són Copia certificada, D’Abbas Kiarostami (21 de gener), También la lluvia, D’Icíar Bollaín (1 de març) i Valor de ley, de Joel i Ethan Coen (8 D’abril).

El Cicle familiar també incorpora dues pel·lícules, en aquest cas, D’animació. Són Gru, mi villano favorito (19 de febrer) i Rango (9 D’abril). El cicle es completa amb L’espectacle de dansa Pumba! (29 de gener) i el de teatre i música Capsa de curculles (12 de març).

Reserva i venda D’entrades

Les entrades per a les diverses propostes de la programació estable es poden reservar al Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h o bé al telèfon 93 765 05 72. Els preus i descomptes es poden consultar aquí i al programa imprès que recull totes les propostes de la nova programació estable.

Etiquetes:
,