Manolo Sierra obre les portes del seu estudi de l'Empordà

El pintor gadità mostra una selecció de la seva obra gràfica

Els darrers tres anys el pintor Manolo Sierra s’ha endinsat en el món del gravat i per primer cop mostra públicament una selecció de la seva obra gràfica, formada per 21 gravats i alguns dibuixos. La exposició es pot visitar fins el 14 de setembre, concertant la visita.

Pintor de dilatada experiència, complexitat interpretativa i de gran qualitat D’expressió, Sierra ha exposat a diverses galeries, tan a nivell estatal com internacional (Bèlgica, Guatemala, Finlàndia, Emirats Àrabs…). Aquest estiu la seva obra està exposada a tres col·lectives: a la Fundación del Grabado de A Coruña, a la sala D’exposicions del teatre Calderón de Valladolid i a L’Espai Volart de la Fundació Vila Casas de Barcelona.

Durant els darrers anys Manolo Sierra ha anat trobant, a través del gravat, un nou mitjà D’expressió. Sota una aparença clàssica, l’artista pren amb el gravat postures més arriscades i imaginatives en comparació al seu treball pictòric, buscant potser la purga, alliberar tensions o acostar-se d’una altra manera a la vida a través d’aquest mitjà. En aquesta extracció vitalista i delicada troba imatges contenidores de significats com en la sèrie titulada ?Treure la bèstia?.

També s’acosta al pensament de l’exterior, del llunyà, a través de la imaginació, intuint sobre la resta d’existències sentirs comuns o futurs, recreant en alguns casos la possibilitat d’un daltabaix soci-econòmic general. Això es fa visible als gravats que conformen la sèrie del ?Temps del llop?.

Etiquetes: