Manos de Topo i Tarántula, junts en un mateix disc

Momento único és el projecte comú de dues formacions d'allò més irreverents

Dos dels grups més singulars del panorama musical uneixen esforços per presentar una de les sensacions de la temporada. Tot i ser dos grups absolutament diferents, Manos de Topo i Tarántula comparteixen, en el fons, un espiril que converteix Momento Único en molt més que un split de quatre cançons. És, ja abans de la seva sortida, un objecte de col·lecionista pels seus fans.

Quines coincidències han portat aquestes dues formacions a compartir un LP? Tant Manos de Topo com Tarántula han demostrat sobradament la personalitat de la seva proposta, que converteix en impossible la tasca d’encasellar-los en un únic estil o moviment concret. Ambdós preparen el llançament dels seus respectius tercers discos per la tardor d’aquest any. Tant uns com altres passen per un moment d’important renovació de plantejaments estilístics i instrumentals. Els dos grups formen part d’altres grups, o duen a terme interessants projectes en l’àmbit cultural.

El disc tindrà com a especial posada en escena una particular presentació en directe en dues úniques i irrepetibles dates. Barcelona i Madrid. 5 i 6 de maig. La portada i el títol d’aquest disc, que es pot aconseguir en edició limitada de 500 còpies de vinil, són obra de Miguel Noguera i Jonathan Millán, respectivament.

Venda d’entrades

Etiquetes:
,