Maratons d'aquest dissabte i diumenge al Festival de Sitges

The Disaster Artist, You Were Never Really Here, Jeepers Creepers 3 i The Lodgers per a la marató d'aquest dissabte

Redacció.- La marató sorpresa que el Festival ha programat per dissabte a l’Auditori Melià de Sitges és una de les més potents que s’ha presentat mai al llarg dels seus cinquanta anys d’història. 4 pel·lícules. 394 minuts. I un cartell espectacular: The Disaster Artist, pel·lícula guanyadora del Festival de Cinema de Sant Sebastià, una de les joies de la passada edició de Cannes You Were Never Really Here, la pel·lícula que clausura Sitges 2017, The Lodgers, i la tercera part d’una saga de Jeepers Creepers. També avui s’han anunciat les maratons de l’Auditori, el Retiro, el Prado i Tramuntana del diumenge 15.
The Disaster Artist, la pel·lícula protagonitzada per James Franco, guanyadora de la Concha de Oro a Sant Sebastià, serà l’encarregada d’obrir una vetllada en la que estan garantides les riallades. En la cinta, l’actor i director nord-americà narra la història del rodatge de The Room, de Tommy Wiseau, considerada la pitjor pel·lícula de la història del cinema.
La sessió continuarà amb You Were Never Really Here, que es va veure l’any passat a Cannes. En la nova pel·lícula de Lynne Ramsay -responsable entre altres de l’excel·lent Tenemos que hablar de Kevin-, l’actor Joaquin Phoenix ofereix una lliçó magistral d’interpretació al posar-se a la pell d’un dur i turmentat policia amb la missió de trobar a una noia desapareguda.
La tercer pel·lícula de la vetllada, Jeepers Creepers 3, de Víctor Salva, és una de les més esperades per l’aficionat al gènere des de que es va fer públic que el film s’estrenaria limitadament en cinemes durant només un dia, el passat 26 de setembre. La projecció de demà dissabte serà, doncs, la primera presentació en un Festival de Cine.
La marató es tancarà amb la projecció de la pel·lícula de cloenda de Sitges 2017 The Lodgers, la cinta de terror gòtic dirigida per l’irlandès Brian O’Malley.
La resta de les maratons programades per diumenge 15, són:
Auditori (matí 08:30h):
1. What Happened to Monday
2. My Friend Dahmer
3. Downrange
Auditori (tarda 15:30h):
1. Revenge
2. Wind River
3. The Killing of Sacred Deer
4. Brawl in Cell Block 99
5. Mom and Dad
Retiro (matí 09:30h):
1. Tragedy Girls
2. Real
3. Dave Made a Maze
Retiro (tarda 15:30h):
1. The Ritual
2. Blade of the Immortal
3. The Villainess
4. Survival Family
5. Kuso
Prado (matí 10:30h):
1. Loving Vincent
2. Fireworks
3. Mutafukaz
Prado (tarda 15:30h):
1. Jupiter’s Moon
2. As boas maneiras
3. Les affamés
4. Jojo’s Bizarre Adventure
5. Mayhem
Tramuntana (matí 10:30h -curts-):
1. I Think you’re Little Confused
2. Daemon Runner
3. Cerulia
4. Nocturne
5. L’Ogre
6. Apostolos
7. RIP
8. Caronte
9. Escarabana
10. Hybrids
11. Pepe La Morse
12. Latched
13. L’Ora del Buio
14. Teddy Bears Picnic
15. Last Tree Standing
16. Hum
17. Lacrimosa
18. Cocolors
Prado (tarda 15:30h):
1. November
2. Hagazussa
3. Caniba
4. Laissez bronzer les cadavres
5. Anna and the Apocalypse