Marc Parrot dins la programació infantil del Teatre del Raval

El Mal de panxa D'en Bernat combina titelles i actors per tractar els problemes del planeta terra

El Teatre del Raval acollirà, dins la seva programació infantil, L’espectacle El mal de panxa D’en Bernat, que estarà en cartell del 6 al 28 de febrer.

Es tracta D’un espectacle musical, divertit i poètic que uneix teatre de titelles i objectes amb actors, efectes sonors i cançons originals de Marc Parrot cantades en directe per explicar-nos el viatge D’en Bernat. En aquest, en Bernat,visitarà les aixetes del Planeta de L’Aigua que vetllen per conservar el seu últim tresor, els verds i voluptuosos nobles del Planeta Fasfut, que el faran passar per L’embut i L’excèntric professor del Planeta Sostenible, que coL’lecciona tot tipus D’espècies peculiars i s’interessarà per tenir-ne una de nova.

El Mal de panxa D’en Bernat és un espectacle per a públic familiar que combina el teatre de titelles i D’actors amb efectes sonors i cançons cantades en directe. Amb humor i poesia aquest espectacle fa reflexionar sobre alguns dels problemes del nostre planeta i la manera D’afrontar-los i també sobre els mals hàbits de comportament que s’adquireixen de petits.

Etiquetes:
, ,