Marge d'error

Presenten Sense Fre

Serà el pròxim 6 d’octubre a la sala La Mirona amb el grup OKEY OK com a convidat.
Marge D’Error és un jove grup de la ciutat de Girona nascut L’any 2010, el qual té els seus inicis quan en Josep Viella ?Vie? (veu i guitarra), en Josep Casas (guitarra) i L’Aleix Rodríguez (bateria i veus), amics de classe de tota la vida, van decidir muntar aquest projecte i centrar els seus esforços en gravar una primera maqueta de presentació a L’estudi de LaCasamurada a El Vendrell amb en Jesús Rovira (Lax?n?Busto) i L’Arturo Torres.

Seguidament, amb la incorporació D’en Joel Murias (baix i veus), Marge D’Error es va presentar al públic amb el seu Pop Punk en català que manté el so i L’essència del rock anglès i americà més actual, influenciat per grups com You Me At Six, Simple Plan, All Time Low, Paramore, My Chemical Romance, McFly, Fall Out Boy o Rise Against, que els ha permès ser a les fases finals de concursos com L’Engresca?t 2011 organitzat per la A.C. Telecogresca o la Cançó de Salitja 2010, així com tenir una molt bona connexió amb el públic jove i adolescent.

D’aquesta manera, Marge D’Error vol donar el salt definitiu que els consolidi com una proposta energètica, dinàmica, fresca i renovadora en L’actual panorama musical català amb la publicació aquest 2012 del seu primer àlbum ?Sense Fre? de la mà de RGB Suports. Produït també per en Jesús Rovira, el disc conté 12 temes ben dotats de guitarres potents, melodies addictives i lletres plenes de intenció que desprenen una gran força i entusiasme gràcies a la joventut que posseeix aquest quartet que pretén fer parlar.