Maria Coma presenta el seu nou treball Magnòlia a L’Auditori de Girona

Una oportunitat única de tastar de prop la creativitat de l'alquimista del pop artesanal

El proper 15 de juny Maria Coma arriba a L’Auditori de Girona per presentar per primera vegada a les comarques gironines Magnòlia, el seu darrer disc. Es tracta del quart disc de la compositora i pianista catalana que, amb només 25 anys, ha tret Quatre discos al mercat: u_mä (2007), Linòleum (2009), Linòleum en concert i Magnòlia.

En aquest nou treball Maria Coma atorga tot el protagonisme al piano, que esdevé més profund, més madur i treballat com a obra completa, més enllà de la música: hi engloba els vídeos fets per ella mateixa en Super8, els dissenys, el directe?
 
Més proper a treballs de grups com Patrick Watson, Joanna Newsom o Silver Mount Zion; Maria Coma, amb Magnòlia, fa un pas endavant que, en certa manera, equival a fer un salt al buit: L’artista, molt més madura creativament, està disposada a arriscar-se.
 
MARIA COMA
Maria Coma va començar de molt jove en el món de la música i, l’any 2006, va autoeditar la seva primera maqueta _m, gravada a casa. El 2007 va engegar un projecte juntament amb Pau Vallvé, anomenat u_mä amb qui va treure el seu primer disc, u_mä (Error Lo-Fi, 2007).
 
El 2009 va editar el seu segon disc, el primer com a Maria Coma, titulat Linòleum (Amniòtic Records, 2009). La gira va durar més D’un any i mig (de setembre de 2009 a març de 2011), van fer uns 60 concerts i de tot plegat en va sortir un disc en directe: Linòleum en Concert (Amniòtic Records, 2011). Durant la gira del Linòleum va anar madurant musicalment cap a noves direccions i va estar composant aquest darrer treball que presentarà a L’Auditori de Girona acompanyada de la seva banda: Pau Vallvé (bateria i ambients sonors), Nico Roig (guitarres i textures) i Jordi Casadesús (contrabaix i baix elèctric).
Etiquetes:
,