Maria del Mar Bonet i Martirio escullen el 14è SAN MIGUEL MAS I MAS FESTIVAL per commemorar els seus aniversaris artístics

La mallorquina iniciarà al Palau de la Música Catalana la gira internacional de celebració de 50 anys de carrera

 

Redacció.- Dimecres 27 de juliol a les 12:30h al Foyer del Palau de la Música Catalana fem la roda de premsa inaugural i la foto oficial del 14è SAN MIGUEL MAS I MAS FESTIVAL, amb la presència de Maria del Mar Bonet; Martirio; el guitarrista Paco Cepero; el flautista sirià Mouslim Moslem; Pere Pons, director artístic del festival i Joan Mas, director executiu.

L’endemà, el concert de Maria del Mar Bonet al Palau de la Música Catalana farà arrencar el festival que omple de música la ciutat fins al 4 de setembre de 2016. La cantant mallorquina ha escollit el 14è SAN MIGUEL MAS I MAS FESTIVAL per iniciar la gira internacional de commemoració dels seus 50 anys als escenaris al llarg de la qual interpretarà els treballs més rellevants de la seva carrera. Al concert del 28 de juliol presenta “Alenar Llull”, dedicat a l’obra de Ramon Llull i que uneix els discos “Alenar” i “Amic, Amat”. Com a convidats especials participaran el mestre de la guitarra flamenca Paco Cepero —col·laborador especial del disc “Alenar”— i el flautista sirià Mouslim Moslem —membre de la Cham Ensemble de Damasc i que va participar en l’enregistrament del disc “Amic, Amat”—.

Bonet tornarà al Palau de la Música Catalana divendres 29 de juliol per acompanyar Martirio, que celebra 30 anys de carrera, juntament amb Sílvia Pérez Cruz i Arcángel. La publicació del seu primer disc, “Estoy mala”, l’any 1986 va projectar la imatge d’una artista enigmàtica, sofisticada, moderna, avantguardista i, al mateix temps, coneixedora i respectuosa de la tradició. Martirio, ha renovat la copla espanyola concedint-li la modernitat que es mereix i s’ha submergit en el flamenc , el jazz, la bossa nova, el bolero, el tango, el pop, el rock i fins i tot les sevillanes. En aquest concert també compartirà escenari amb bona part dels músics que li han fet costat al llarg d’aquests trenta anys.