MARIA DEL MAR BONET presenta el seu CONCERT DE NADAL a la Basílica de SANTA MARIA DEL MAR

El proper dimecres 22 de desembre, en el marc del 23è FESTIVAL DEL MIL.LENI

Redacció.- Maria del Mar Bonet emprèn en els propers dies de Nadal una gira breu pels Països Catalans amb la voluntat d’acostar el seu personal repertori a diferents poblacions, passant per Barcelona, Comunitat Valenciana i la seva Mallorca natal.

Ho farà amb el músic i guitarrista Borja Penalba, fidel acompanyant i complement de la veu més rellevant de la cultura del país i amb qui ja va gravar el seu darrer disc és un directe “Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba” (DiscMedi/Blau, 2020).

En el decurs d’aquests concerts, Bonet mostrarà la immensitat i diversitat del seu repertori, posant l’accent en temes tradicionals de les festes nadalenques, entre els que destaca El Cant de la Sibil·la, una peça d’enorme complexitat i bellesa a la qual pocs cantants s’enfronten com ho fa la mallorquina.

Bonet, que fa poques setmanes va inaugurar el 14 Jazz Voyeur Festival de Mallorca i el 53 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona al Palau de la Música Catalana, ha rebut recentment el Premi Nacional de Cultura del CONCA.