Maria Jaume és la primera artista Apple Up Next en català

La setmana vinent publicarà nou single amb featuring de Julieta

Redacció.- Maria Jaume ha estat escollida per Apple Music per ser la primera artista Up Next en llengua catalana, en una campanya que ha començat aquesta setmana i que arriba just abans de la publicació, al març, del seu tercer àlbum.

El programa Apple Music Up Next porta una llarga trajectòria donant suport a nous artistes d’arreu del món, descobrir als fans noves propostes musicals de contrastada qualitat que aporten frescor a l’escena local en constant ebullició. A nivell mundial, Apple Music ha donat suport a artistes com Billie Eilish, Bad Bunny, Khalid, Megan Thee Stallion o Jhay Cortez, entre molts altres. I també ofereix als artistes locals l’oportunitat d’obtenir suport d’hora en el camí cap a un reconeixement global. Fins ara mai s’havia focalitzat en cap artista en llengua catalana, de manera que Maria Jaume obre un nou camí.

A més, Maria Jaume anuncia l’estrena pel proper dimecres 28 de febrer del nou single “Trista a Miami”, que compta amb la participació de la cantant Julieta com a artista convidada. Serà el darrer avançament del seu tercer disc, que publicarà a mitjans de març, amb el que s’endinsa en un territori pop cada vegada més electrònic i vibrant, seguint l’estela dels anteriors singles “Mala via”, “Ressaca a sa platja” o “Xin-xin i bye bye”.

La gira de presentació en viu arrencarà oficialment el 22 de març a l’Auditori de Girona. El 10 d’abril tindrà lloc la presentació a Barcelona, a la sala Apolo [2], i el primer concert a Mallorca serà el 20 d’abril al Teatre Principal d’Inca, tots ja amb entrades a la venda. També ha confirmat ja la presència en esdeveniments com el Primavera Sound, el Festival Maig o la festa d’aniversari del Vida Festival.

Etiquetes: