Maria del Mar Bonet actua al Barnasants amb un concert únic de jazz i swing americà acompanyada de la Big Band Begues

La canant ofereix, el dissabte 8 de febrer, un únic concert amb la companyia de la Big Band Begues

Redacció.- El Festival Barnasants ha estat des de sempre un esdeveniment que ha donat protagonisme als nous projectes de Maria del Mar Bonet. Aquest any, l’artista mallorquina no ha volgut perdre’s aquesta cita, i coincidint amb l’efemèride dels 25 anys del naixement del Festival de la cançó d’autor, la cantant oferirà un concert únic acompanyada de la Big Band Begues.
Amb més de 50 anys als escenaris, Maria del Mar Bonet és una de les grans veus de referència de la cançó al món. La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d’inspiració. Ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llengua, col·laborant amb desenes d’artistes i estils diferents d’arreu i ha publicat gairebé una quarantena de discs que formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic i des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.
La cantant que va formar part del moviment de la Nova Cançó, ja havia festejat el món del jazz i el swing en diverses ocasions, com la peça Jim, en clau d’homenatge a Billie Holiday l’any 1979, o l’espectacle Ben a prop que va interpretar amb Manel Camp al Teatre Lliure amb temes de Gershwin, entre d’altres autors.
La Big Band Begues es va fundar el 2004 amb 18 músics professionals dirigits pel mestre i històric impulsor del jazz a Catalunya, Peter Delphinic. La formació s’inspira en la musicalitat de la dècada dels anys 30, recordant l’esclat de la música jazz i swing dels Estats Units. Amb l’existència de seccions instrumentals, la Big Band Begues es compon de seccions clàssiques com els metalls, les fustes i els ritmes.
EL JAZZ I SWING AMERICÀ DE LA BIG BAND BEGUES I, LA VEU DE MARIA DEL MAR BONET que hi entrega les olors, els paisatges i els sons de la Mediterrània, resulten una comunió artística que converteixen el concert en un únic continent musical a l’escenari.