Marlango obrirà la 7a edició del Tempo sota les Estrelles el 24 de juliol

El festival manté com a escenari principal dels concerts la plaça dels Jurats i s’estén aquest estiu als jardins del passeig Arqueològic

La 7a edició del festival Tempo sota les Estrelles s’estrenarà el 24 de juliol amb l’actuació del grup Marlango, liderat per la polifacètica Leonor Watling, a l’Auditori de la plaça dels Jurats. Aquest espai seguirà sent enguany l’escenari principal de l’esdeveniment, tot i que aquest estiu els jardins del passeig Arqueològic –el Village- seran també protagonistes amb les actuacions d’artistes emergents i DJ. 

A banda del grup de Watling, altres dels artistes que passaran pel Tempo aquest estiu seran el saxofonista Llibert Fortuny acompanyat per la Gas Band, la jazzwoman Diane Witherspoon, la proposta fresca i multiètnica de Cosmosoul, el menorquí Cris Juanico amb la seva guitarra i un quartet de corda o la Jove Big Band acompanyada per l’artista francoamericana Nicole Rochelle. La cantautora de Torroella de Montgrí Cèlia Pallí, que actualment viu a Toronto, serà l’encarregada de tancar l’edició d’enguany del festival el 9 d’agost.

Una altra de les activitats que repeteix en aquesta edició pel seu èxit i per l’interès generat entre els assistents és el Wine&Music, que es farà el 3 d’agost, un binomi perfecte per viure les emocions de la música interpretada en directe, maridada amb uns vins i caves especialment seleccionats.

A banda de la programació musical, l’espai del Village oferirà també vermuts musicals; el Tempo Kids, amb música i tallers infantils per a tota la família, o un food market on es podran degustar les propostes de producte de proximitat i artesà del Local Market i on es podran prendre combinats a l’espai One.