Marry me a little o el musical més íntim de Sondheim a l'Espai Lliure del Lliure de Montjuïc

Mone i Toni Viñals en són els intèrprets, Xavi Torras a la direcció musical i Toni Martín a l'escènica

Marry Me a Little és un musical que, sota la supervisió de Stephen Sondheim, utilitza alguns dels seus temes menys habituals per endinsar-nos en un fantàstic conte d’amor sobre dos desconeguts que comparteixen soledat i edifici.
Aquesta personal i contemporània història romàntica no deixa de ser un reflex irònic i cruel de la vida moderna. És el nostre veí, que no coneixem, l’amor de la nostra vida? Què volem trobar en la nostra parella? Ha canviat la manera de comunicar-nos però… això perjudica o millora les nostres relacions’ Totes aquestes preguntes troben resposta en un musical que reflexiona sobre la incapacitat que tenim les persones d’aturar el nostre rellotge vital per observar el nostre entorn més proper. La realitat que ens envolta. Les coses que realment importen i que, sovint, passen per davant nostre sense adonar-nos-en.
El musical recorre temes provinents de clàssics del teatre musical contemporani americà com a Funny Thing Happened of the Way to the Forum, Anyone Can Whistle, Company, Follies, A Little Night Music o Saturday Night. La crítica el va definir com una de les propostes més intel·ligents, elegants, divertides i sofisticades que s’han fet mai sobre el fenomen single.
Interpretat per Mone Teruel i Toni Viñals, amb Toni Martin de director escènic i direcció musical de Xavier Torras, l’espectacle es podrà veure a l’Espai Lliure del Lliure de Montjuïc del 27 de novembre al 22 de desembre.