Marta Angelat presenta Cock, una dissecció còmica 
de la sexualitat, obra del jove autor anglès Mike Bartlett

La proposta presenta un triangle amorós poc convencional on un gai troba la dona de la seva vida

La consagrada actriu i directora Marta Angelat presenta el proper 8 de febrer el seu nou espectacle Cock, amb text del jove autor i director anglès Mike Bartlett (1980), al Club Capitol 2 de Barcelona. 

La història llença una mirada incisiva i arriscada sobre la sexualitat i les insospitades arrels del desig i pren forma de comèdia hilarant en la qual intervenen quatre personatges interpretats per Pau Roca, Albert Triola, Mar Ulldemolins i Blai llopis. Si bé els triangles amorosos ja són un clàssic recurs dramàtic, a Cock ens trobem amb un exemple especial: un home i una  dona  enamorats del mateix home, però en cap moment seran L’homosexualitat o la bisexualitat, ni les seves condicions ni justificacions, els temes que els personatges tractaran. Amb agilitat dialèctica en un espai buit,  sense mobles ni cadires ni cap mena D’objecte, Cock està farcida de situacions còmiques, inesperades i sorprenents que no donen un minut de treva a L’espectador, a qui se li presenten al mateix temps complicitats, reptes i interrogants.
 
El reconegut i premiat dramaturg, traduït i representat per primer cop al català, va presentar aquesta obra a la Royal Court Theatre L’any 2010, i fou guardonat amb un Laurence Olivier Award. L’espectacle, que ja es va poder veure el passat mes de desembre en el marc del Festival Temporada Alta, presenta un entreteniment intel·ligent, un joc mordaç i un combat dialèctic  brillant sobre la sexualitat.
 

SINOPSI
John i la seva parella masculina dels últims 8 anys es prenen una pausa en la seva relació. En aquest interval, John coneix de manera accidental a la dona dels seus somnis i s’enamora bojament D’ella. Carregat de culpa i de dubtes, decideix que només hi ha una manera D’arreglar les coses…
Etiquetes:
,