Marta R. Gustems: “La meva escriptura és com una escena: és com si mires un moment què passa i després tornes a tancar la porta”

Marta R. Gustems proposa a "Lluenta" una sèrie de relats que exploren les profunditats del desig i les vides que es despleguen en les situacions més incertes

Lluenta és un llibre de relats que abracen l’erotisme i la sensualitat de la mà de l’autora Marta R. Gustems. L’escriptora i il·lustradora proposa una sèrie de relats que exploren les profunditats del desig i les vides que es despleguen en les situacions més incertes. Una invitació als propis abismes a través d’una mirada íntima i provocadora.

Com un mirall trencat en bocins, de cada reflex una història diferent; des de l’oníric i des de la realitat més crua, des del goig i des del temor, des de la iniciació fins a la maduresa. L’erotisme s’amaga pertot: dins d’una obra de teatre, una pel·lícula, un dietari, un viatge, una festa, un tatuatge, un conte, un record, un somni, una coberta… o una contracoberta com la que llegeixes ara mateix.

El llibre Marta R. Gustems és el quart de la col·lecció Idil·lis de Edicions de la Ela Geminada i el primer original inèdit eròtic que publiquen d’una escriptora catalana.

 

“Els mons de Marta R. Gustems es tornen tan estranys com familiars, o precisament per aquesta familiaritat se’ns fan enigmàtics, i precisament per propers ens porten als racons més inexplorats” – Pep Prieto en el pròleg de Lluenta