Martí Gironell explicarà la festa de Sant Jordi a la TV pública alemanya

Deutsche Welle seguirà Gironell per diversos espais de la ciutat de Barcelona

L’escriptor i periodista besaluenc, Martí Gironell, autor D’ El pont dels jueus serà L’encarregat D’explicar la diada de Sant Jordi a Deutsche Welle, la ràdio i televisió pública alemanya que emet per L’exterior.
Un equip D’Euromaxx, el programa diari de mitja hora de durada sobre manifestacions culturals que se celebren arreu D’Europa, serà tres dies a Barcelona per traslladar als seus espectadors L’esperit de la festa del llibre a Catalunya. Després de la presència catalana a la fira del llibre de Frankfurt van decidir viure i veure la festa del llibre i la rosa de prop però fer-ho a través D’un autor català D’èxit. Deutsche Welle seguirà Gironell per diversos espais de la ciutat, com la biblioteca de Catalunya, la Central del Raval, Els Quatre Gats o les signatures a les parades de la Rambla i plaça Catalunya.

El Sant Jordi de L’any passat el llibre de Gironell es va exhaurir i des de llavors s’ha convertit en un best-seller amb 15 edicions en català , set en castellà i traduccions a itàlia i al Brasil . Gironell confia que aquesta emissió per L’ens públic alemany obri les portes a futures traduccions en aquell país.

Etiquetes: