Martin Solveig i Alesso protagonitzen el segon dia multitudinari de l'Electrobeach

Alesso, Steve Angello, Don Diablo i Martin Solveig han protagonitzat les actuacions més esperades al mainstage

L’Electrobeach de Port Barcarès ha celebrat el segon dia, dels tres que dura el festival. En aquesta segona jornada ha augmentat l’afluència de públic en relació al dia anterior, i per tant també la presència de joves arribats de Catalunya, especialment de Barcelona i comarques gironines, per la proximitat amb la localitat nordcatalana.

Els DJ protagonistes d’aquest dissabte han estat Alesso, quinzè en el ranquing de DJMag de 2015, Steve Angello, vint-i-sisè, i Don Diablo, vuitanta-dosè d’aquesta popular llista. Menció a part mereix l’actuació de Martin Solveig que tornava a actuar a casa després de dos anys.

Han completat el lineup del mainstage Arty, Cazzette, Firebeatz, Galantis, Arias, Lumberjack, Syn Cole i els catalans Alex de Guirior i Marçal Ventura. Al beachstage, l’escenari que hi ha al costat de la platja, hi han actuat Duke Dumont, Shiba San, Shift K3y, The Magician Kikker i Ocio.

L’espectacle està assegurat a l’escenari principal, on els DJ acompanyen les seves actuacions amb projeccions que es poden veure en els 500 m2 de pantalles LED que disposa, i que es complementen amb focs artificials, efectes de fum, confeti, serpentines i gogós.

L’aposta de l’organització en les últimes edicions per atreure públic català i espanyol s’ha vist recompensada per una major i creixent afluència de públic de l’altre costat dels Pirineus. La proximitat amb la frontera, el servei de bus, la millora de les comunicacions i la possibilitat d’allotjament han convertit Electrobeach Festival en un esdeveniment transfronterer de primer ordre.