Mataró. Arquitectura de referència

Josep Muñoz Pérez i Manel Recio Torres guanyen la Beca Mataró 2012

El Consell de Direcció de Can Xalant ha seleccionat el projecte Mataró. Arquitectura de referència, dels arquitectes Josep Muñoz Pérez i Manel Recio Torres com a guanyador de la Beca Mataró 2012.

La Beca Mataró, que es convoca anualment, està dirigida a creadors i investigadors de Mataró per a desenvolupar un projecte D’arts visuals en qualsevol format o suport, o un treball de recerca teòric en L’àmbit de les arts visuals (exposició, publicació, material docent, etc.) amb la condició que el projecte se centri en la ciutat de Mataró.

El projecte guanyador Mataró. Arquitectura de referència, pretén realçar L’arquitectura de la ciutat de Mataró i el treball dels seus arquitectes, a partir de la recerca D’edificis per tota la ciutat i els seus possibles referents històrics dels grans mestres de L’arquitectura.

El projecte vol obrir les portes de L’arquitectura a tots els mataronins i valorar el treball realitzat per múltiples arquitectes, mitjançant unes banderoles col·locades estratègicament a les proximitats dels edificis escollits, que mostrarien, per una banda, la fotografia D’aquests edificis, i per L’altra, la fotografia de L’arquitectura de referència.

Etiquetes: