Mataró enceta el setembre amb una nova edició del Posidònia Fest

Amb les actuacions de Roger Mas, Marina Rossell, Miquel Gil, Magalí Sare, Jo Jet i Maria Ribot, Caamaño&Ameixeiras, Golden Embers, Diode i Mama Calypso i els xavals tropicals

Redacció.- Els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2022 el Port de Mataró acollirà la segona edició del POSIDÒNIA FEST, un festival de música on el públic podrà assistir, mitjançant una única entrada o abonament, a concerts de gran qualitat.

Una de les grans novetats d’enguany és que hi haurà dos escenaris. En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior, hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l’elecció dels artistes que actuaran s’ha fet mitjançant una crida als músics del Maresme. D’entre les 34 propostes rebudes s’han escollit Golden Embers, Diode i Mama Calypso i els xavals tropicals.

El POSIDÒNIA FEST, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany han arribat a un acord de col·laboració amb el FESTIVAL REVELA’T que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

El segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, patrocinadors i col·laboradors, fan possible aquest festival amb la voluntat de consolidar aquesta cita amb la música, única a la ciutat.