Max Cooper esgota les entrades per al seu concert del DNIT a CaixaForum Barcelona

El 26 de febrer Max Cooper presentarà el seu directe audiovisual "Emergence", la culminació dels seus interessos científics, musicals i visuals en un sol marc conceptual

El programa DNIT de l’Obra Social ”la Caixa” esgota totes les entrades una setmana abans que el productor musical Max Cooper faci el seu concert al Hall de CaixaForum. L’artista irlandès protagonitzarà el divendres 26 de febrer la pròxima edició del DNIT, cicle multidisciplinari destinat a potenciar la difusió de les últimes tendències artístiques i musicals del moment. En aquesta ocasió podrem gaudir del seu directe audiovisual “Emergence”, la culminació dels interessos musicals i audiovisuals d’un dels productors més prolífics de l’escena electrònica internacional.

L’últim divendres de cada mes, CaixaForum Barcelona i el DNIT es converteixen en una cita ineludible per a totes les persones interessades en les tendències més trencadores del terreny musical. I ho testimonien les entrades esgotades per a la majoria de concerts dels últims mesos. A més, aquestes vetllades són també un punt de trobada imprescindible per a tothom qui segueix les últimes novetats en disseny, il·lustració, cinema…, ja que alguns dels noms més rellevants d’aquestes disciplines se citen al centre per protagonitzar el cicle Divendres amb… Aquesta iniciativa reuneix joves artistes i col·lectius perquè presentin els seus treballs i la seva trajectòria en un context original i trencador, deixant enrere la idea de conferència en ús. Aquesta vegada serà un dels il·lustradors nacionals amb més projecció, Chamo San, qui ens desvelarà els secrets del seu treball i la seva trajectòria.