Mazoni actua aquest dijous al Museu D’Història de Catalunya dins el cicle de recitals de la Nova Cançó

Es tracta del primer recital D'aquest cicle, protagonitzat per una veu que representa L'herència actual d'aquell gènere

La terrassa del Museu D’Història de Catalunya acollirà aquest dijous L’actuació de Mazoni, és a dir, del cantautor empordanès Jaume Pla i la banda que L’acompanya. El quart concert que el Museu D’Història de Catalunya ha planificat com a complement a L’exposició ?La Nova cançó. La veu D’un poble? dóna veu a un grup emergent dins el panorama musical català que representa, en part, L’herència del fenomen musical que va donar força a la cançó catalana.

Aquesta formació, que oferirà cançons del seu últim disc, Eufòria 5 ? Esperança 0, ha actuat en diversos festivals com el Primavera Sound, BAM, Altaveu, Acústica, Cap Roig, Senglar Rock i D’altres a Amèrica. Com la resta de recitals D’aquest cicle, aquest començarà a les 22 hores i L’entrada valdrà 4 euros. Cal fer reserva prèvia. El tiquet D’entrada al concert permetrà la visita a L’exposició el mateix dia, quan el museu romandrà obert fins les 22 hores.

El cicle de ?Recitals de Nova Cançó a la terrassa? està organitzat pel Museu D’Història de Catalunya i L’Institut Català de les Indústries Culturals, institucions que depenen del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes: