Mazoni i The Beatles obren les sessions LP a L’Espai Marfà

Les sessions LP són un cicle d’audicions comentades d’àlbums clàssics del rock que tindran lloc un dimecres de cada mes a les 19.30 h

Les Sessions LP, coorganitzades per l’Espai Marfà, la Casa de la Música Salt – Girona i la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona, són un cicle de tres audicions comentades d’àlbums del rock a càrrec de reconeguts músics o professionals del sector musical que ens faran redescobrir peces clàssiques del rock i la música popular, analitzant tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context social en què van aparèixer.

La primera sessió LP tindrà lloc avui, dia 8 d’octubre, a les 19.30 h (entrada lliure) i anirà a càrrec de Jaume Pla (Mazoni), que presentarà l’àlbum Revolver, de The Beatles. Publicat inicialment a l’agost del 1966, Revolver és el setè album d’estudi de The Beatles. Representa l’anticipació del que seria clarament una nova fase radical en la carrera discogràfica del grup i el darrer fruit d’un esforç col·lectiu com a banda. Amb Revolver The Beatles incorporen deliberadament l’estudi en la concepció de l’enregistrament com un instrument en si mateix, més enllà de ser una eina per capturar les seves interpretacions.

Jaume Pla és un cantant, músic i productor empordanès que lidera Mazoni, el seu propi projecte musical.

Les sessions LP tindran continuïtat el 5 de novembre i el 3 de desembre:

Dimecres 5 de novembre

Sessions LP #2 Paranoid, de Black Sabbath, amb Eric Fuentes

Dimecres 3 de desembre Sessions

LP #3 The Basement Tapes, de Bob Dylan and the Band, amb Xarim Aresté