Mazoni, Enric Montefusco, Núria Graham i Manero Sound System, caps de cartell del RRRREC Festival 2018

Completen la programació Begun, Sherpah, Lasers, L’Hereu Escampa, Side Chick, Miguelito Superstar Dj, Abono pa la tierra i Psychodrome

Redacció.-La 7ª edició del RRREC Festival portarà a Igualada alguns dels músics més reconeguts de l’escena musical actual. El festival, que se celebrarà en el marc de la Festa Major d’Igualada 2018, reunirà noms de primer nivell com Mazoni, Enric Montefusco, Núria Graham i Manero Sound System.  Tindran lloc un total de 12 concerts al Teatre Muncipal l’Ateneu i a la Zona de Barraques.
Obriran el festival els concerts de Mazoni Enric Montefusco, al Teatre Municipal l’Ateneu. Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni (Jaume Pla) sorprèn amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i fent valer la seva veu. ‘Carn, os i tot inclòs’. Montefusco, reneix en un nova aventura en solitari amb ‘Meridiana’, un disc que promet una vista enrere a les arrels, a l’essencial i a l’autèntic.

rrrrec Festival 6 from laBastida on Vimeo.
El següents actuaran a l’escenari de la Zona de Barraques, els igualadins Psychodrome, que portaran a l’escenari un estil alternatiu amb propostes com l’indie rock, el power pop, la neo-psicodelia o el garatge. També els Side Chick irrompran al festival amb seu so contagiós i la seva actitud salvatge, el grup representa la purpurina dels 80s i la irreverència dels 90s. Dissabte també hi haurà l’esperada actuació de la vigatana Núria Graham amb ‘Does It Ring a BelL’’, un segon disc madur, sòlid i evocador que explora tant els camins de la psicodèlia com els de el rock, el pop i el folk. Tancaran la nit el pop sintetitzat de Lasers Begun, que portarà a l’escenari un viatge sonor cap a un terreny oriental, creant un repertori d’atmosferes carregades de malenconia i emotivitat a través de l’ús de percussions folklòriques, instruments tos ètnics i talls vocals tribals.
El diumenge 26 els concerts tornaran a tenir lloc a la Zona de Barraques amb les actuacions dels igualadins Abono pa la tierra i el seu darrer disc ‘Abónate y verás’, un àlbum ple de sorpreses on hi predomina la música funky més ballable i el bon humor que caracteritza a la banda. També el duet manlleuenc L’Hereu Escampa presentaran el seu darrer treball ‘Pren la matinada’. Entrada la nit serà el torn de Sherpah, la banda del Bages amb 10 anys de trajectòria sobre els escenaris presenta nou àlbum, més fresc i engrescador, barrejant ritmes de rumba, reggae, merengue, guarachai cúmbia entre d’altres. A continuació el festival comptarà amb una sessió de música disco-funk amb Manero Sound System, que portaran a Igualada l’espectacle que presenta tota l’essència de la Fundación Tony Manero en format trio. Tancarà la programació del festival la sessió de Miguelito Superstar Dj.
El festival també comptarà amb la presència de l’artista audiovisual manresà Gerard 3D, que omplirà de llum i projeccions l’escenari de la Zona de Barraques durant els concerts.