Mazoni presenta al Palau de la Música 'Fins que la mort ens separi'

Tots els assistents rebran un CD de regal amb temes inèdits

Mazoni actua al Palau de la Música el proper dissabte 21 de maig, presentant oficialment el disc ?Fins que la mort ens separi?. En aquesta vetllada especial, que coincideix amb la clausura del Festival de Guitarra, el músic empordanès comptarà amb alguns convidats especials i també regalarà a tots els assistents un CD amb tres temes inèdits.

Tal com ja ha passat en els concerts previs de la gira, Mazoni convidarà a L’escenari del Palau un pianista voluntari per tal que interpreti amb el grup un dels seus himnes, ?Ei, que surt el soL’.

?Fins que la mort ens separi? representa un pas arriscat però ferm en la cursa de fons que és la carrera musical de Mazoni. Si una vegada es va assenyalar Jaume Pla com L’orfebre del pop, aquest disc ho confirma amb rotunditat. Les melodies prenen el protagonisme en un disc on les cançons juguen constantment amb la voluntat D’experimentar, com revelen ?Per primer cop?, ?Totsants’, ?El dubte? o ?La galàxia interior?, per citar tan sols quatre de les perles que amaga el disc.